• Ruilen en retourneren
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Terug naar overzicht

Voetencentrum Wender

woensdag, 24 oktober 2018

Podotherapeuten van Voetencentrum Wender gevestigd in Den Ham.

Podotherapie in Den Ham

Sinds september jl. maakt podotherapeut Manon Vossebeld van Voetencentrum Wender gebruik van een behandelruimte in onze winkel. Manon is eens in de twee weken op vrijdag aanwezig, op afspraak. Ook 2 keer in de maand is er een vrij inloopspreekuur. Houd onze site in de gaten over de exacte data. 
Afspraken dienen rechtstreeks via Voetencentrum Wender gemaakt te worden. Voor meer info: www.podotherapeuten.nl


Wat is podotherapie?

Het beroep Podotherapie is een 4-jarige HBO-opleiding en richt zich geheel op het functioneren van de voeten en het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan een afwijkende voetstand. Denk hierbij naast voetklachten ook aan knie-, heup- of rugklachten. De podotherapeut behandelt een brede patiëntengroep, variërend van kinderen tot diabetes- en reumapatiënten, van sporters tot ouderen.

Het klachtenbeeld waarmee patiënten op consult bij de podotherapeut komen varieert dan ook enorm. Veel geziene klachten zijn hielklachten, voorvoetklachten, overbelastingsklachten aan pezen en spieren, overmatige eelt- en/of likdoornvorming en ingegroeide nagels. Ook scheenbeenklachten, knieklachten en lage rugklachten komen veel voor op het spreekuur van de podotherapeut. Innovatie staat voorop bij Voetencentrum Wender
Voet