• Ruilen en retourneren
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending vanaf € 49,95

Eigen schoenreparatie

Merk- en kwaliteitsschoenen verdienen hoogwaardige reparaties. Daarom werken wij met eigen schoenmakers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen: Schoenmakerij Flink en Schoenmakerij Engbers. Beide schoenmakers zijn aangesloten bij 'Stichting Schoenmakers Gilde' en 'Nederlandse Schoenmakers Vereniging'. Met Johan Remmerts en Gerben Engbers hebben wij twee specialisten in huis die uw merkschoenen zeer vakkundig en vlot repareren. 

Schoenen die naar één van onze winkels worden gebracht kunnen doorgaans na twee dagen weer worden opgehaald. Online-klanten, die gebruik willen maken van de reparatieservice, kunnen rechtstreeks contact opnemen met één van onze schoenmakerijen.

Schoenmakerij Flink

(Schoenenhuis Jan Pas Den Ham)


Johan Remmerts van Schoenmakerij Flink verzorgt voor de winkel in Den Ham de reparaties. Deze bedreven schoenmaker mocht zich in 2013 de beste schoenmaker ter wereld (!) noemen! 

Johan is op woensdagmiddag en vrijdagmiddag aanwezig in de winkel om reparaties te verrichten. In veel gevallen is het klaar terwijl u wacht. De gehele week kunt u schoenen in de winkel langsbrengen. Deze zijn doorgaans met 2 werkdagen klaar. 


Schoenmakerij Flink

Schoenmakerij Flink is sinds jaar en dag een schoenmaker met een vertrouwde naam in Almelo en omstreken wanneer het gaat om het repareren van uw schoenen, laarzen of sandalen. 

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparatie. Of het nu gaat om nieuwe hakken, nieuwe zolen of een compleet nieuw onderwerk voor uw schoenen, wij kunnen nagenoeg elke schoen repareren. 


Daarnaast kunt u bij onze schoenmaker terecht voor allerlei andere services en producten voor uw schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van outdoor en wandelschoenen, paardrijlaarzen, inlegzolen, schoenzool repareren enz. 


Schoenmakerij Engbers

(Schoenenhuis Jan Pas Wierden)


Gerben Engbers van Schoen & Zadelmakerij Engbers verzorgd voor de winkel in Wierden de reparaties. De gehele week kunt u schoenen bij ons achterlaten. Deze worden twee keer in de week (op dinsdag en vrijdag) opgehaald. Doorgaans kunt u de schoenen met 2 werkdagen weer ophalen. 


Schoenmakerij Engbers

Bij Schoen & Zadelmakerij Engbers kunt u terecht voor alle schoenreparaties en aanpassingen aan uw schoenen. In overleg met u wordt bepaald welke reparaties noodzakelijk zijn en er wordt eerlijk beoordeeld of de schoenen deze reparaties waard zijn. 


Naast reparaties kunt u bij ons terecht voor onder andere hak of zool–hak verhogingen en kunstmatige afwikkeling. Deze aanpassingen zullen zoveel mogelijk in het originele onderwerk geïntegreerd worden voor een aangenaam eindresultaat.